Daisypath Anniversary tickers Lilypie First Birthday tickers

Saturday, April 24, 2010

Edisi bersawang : Tahniah berganda empat!!!!

Tahniah satu!

Untuk kak ipaq yang selamat melahirkan baby boy..Muhammad Emir Rifai'e on April 9th, 2010 arituh. Nasib baik kak ipaq ai tak ikut cadangan name yang Bb bagik..Damien Jumaat..haha! Alasan beliau bagik name macam tuh? 1) Nak bagik same ngan Damia + 2) Sebab lahir hari Jumaat..Bole plak macam tuh kan..hehe..

Baby pagi morning..0546am..2nd baby made in Sabah by kak ipaq ai..hehe.. Dengaq baby kuaq 4kg..mak aih! Terkejut jugak..xdapat nak bayang betape sedapnyer Emir untuk digomoi oleh Makndak die nanti..tp biler witness sendirik..alahai..comey jek rupenyer baby kachak nih..hehe..kachak tak kachak..lu pikir la sendirik! =)

Isn't he adorable? Uuuuuu,,makndak tak sabaq nak jumpak minggu depan! =)

Tahniah dua!!

Untuk Nurul dearie yang selamat melahirkan Nur Maisarah on April 20th, 2010 kat Spital Serdang..Jugak baby pagi morning 0605am..Alhamdulillah! Bundle of joy mereka sudah tiba..hehe! Happy for you babe! Tapik yang sedeynyer..auntie ini tidak berkesempatan nak berjumpa 2 beranak itu sebelum mereka heading back to Ganu. Terpakse la auntie ini KIV visit korang nanti ek! Will do..as soon as mereka balik ke Puchong semula (sebulan jugak la nak tunggu tuh!)

**Gambaq tak dapat nak tepek sebab mama die pon blum tepek dalam blog. So tak dapek nak cilok!**

Tahniah tiga!!!

Untuk Amli & Fifah yang selamat melahirkan baby girl on April 19th, 2010..Nama :  unknown..Weight : unknown..Place of born : Pusrawi KL..hehe..banyak yang unknown nih..bukan ape..blum sempat nak folo up..nanti nak kene plan Hari Melawat Baby Kawan² Sedonia..haha!


**Update:**
Nama : Baby Alya.. =) sebijik muke papa die!

Tahniah empat!!!!

Untuk diri sendirik! =) Alhamdulillah..Allah itu Maha Berkuasa, Maha Mengetahui..akhirnya tiba turn kami hubby & wifey pulak untuk merasa teruja untuk jadi ibu & ayah..hehe


Sekian dulu setakat ini. Nanti ai sambung citer yek. Masih berase takjub dengan kehebatan keajaiban yang Allah kurniakan. Chewaah! Alhamdulillah..

8 comments:

  1. tahniah!! wahh.. excited nyee!

    ReplyDelete
  2. @dcharmed
    thx babe..aku touching nih x abeh2 lg nih..doakan kitorg ek..

    ReplyDelete
  3. @Miss Q

    yadayada..mekaseh!saaaanngaaaaattttttt excited! =) alhamdulillah..rejeki kami sudah tiba..hehe

    ReplyDelete
  4. yeay!!!!
    aku tumpang gumbira!!
    congrats!!
    tc darl~

    ReplyDelete
  5. congrats beb..... aku doakan yg terbaik utk ko.... & baby... :) akhirnya.....:)

    ReplyDelete
  6. @Blue Roses
    thx babe..ku harapkan begitu jua..same goes to u & the baby..moge selamat segalanya..

    ReplyDelete